Calldetenes i Manlleu acullen dues obres finalistes del Premi BBVA de Teatre 2018

"Not a moment too soon, de la companyia Thorus Arts", es representarà aquest dissabte a l'Auditori de Calldetenes; mentre que #Lifespoiler, de Flyhard Produccions, arribarà el 28 d'abril a l'Espai Rusiñol de Manlleu

Redacció
12 d'abril del 2018

L'espectacle «Not a moment too soon» és aquest dissabte a Calldetenes


Els propers dissabtes 14 i 28 d'abril, dues de les sis obres finalistes del Premi BBVA de Teatre 2018, convocat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes amb el suport de BBVA CX, arriben a dos teatres d'Osona: Auditori Teatre de Calldetenes i l'Espai Rusiñol del Teatre Centre de Manlleu.

Escollides entre 80 propostes teatrals provinents de companyies d'arreu del país, Not a moment too soon, de la companyia Thorus Arts i #Lifespoiler, de Flyhard Produccions, seran a Calldetenes i a Manlleu, respectivament. El guardó té com a objectiu donar suport a la creació teatral i a la difusió del teatre professional en qualsevol dels gèneres o estils.

La Gala Final a L'Atlàntida de Vic

L'espectacle guanyador de la 18a edició del Premi BBVA de Teatre serà guardonat amb una gira valorada en 20.000 euros per diverses sales del territori, incloent-hi la participació al Festival Temporada Alta 2018. L'espectacle guanyador es donarà a conèixer en el marc de la Gala Final que tindrà lloc el 14 de maig a la Sala Ramon Montanyà de L'Atlàntida de Vic.

En el marc de la pròpia gala, l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), que participa també al certamen, concedirà una menció especial a la millor actriu i al millor actor dels espectacles finalistes. Així mateix, es tornarà a fer un reconeixement especial a una trajectòria professional i a una entitat catalana que dediqui els seus esforços al teatre social.
Arxivat a