El Collsacabra obre la convocatòria del concurs internacional de fotografia

El concurs inclou una nova categoria, enguany dedicada a la llibertat d'expressió

Redacció
06 d'abril del 2018
Actualitzat el 10 d'abril a les 8:41h
En marxa la convocatòria de la segona edició del "Collsacabra, concurs internacional de fotografia". Com a novetat, a més de l'ajuntament de l'Esquirol com a organitzador, també hi participen Tavertet i Rupit i Pruit. Precisament és en aquests municipis d'on s'han de fer les fotografies aspirants als premis.

D'altra banda, també s'amplien les categories. Es passa de quatre a cinc i totes compten amb un premi de 500 euros. Aquestes són Paisatges, Flora i fauna, Gent de la Terra (Retrats i activitats humanes), Patrimoni i arquitectura i, dins la nova categoria Internacional: Llibertat d'expressió. Precisament, aquesta darrera secció és l'única en la qual les fotografies no han d'estar preses en tres dels municipis.

Les fotografies es podran lliurar per via telemàtica a [email protected] fins al dia 16 de setembre a les 23:59h. Les 50 obres finalistes es podran veure exposades per primer cop a L'Esquirol durant els actes del Collsacabra Viu 2018 que se celebrarà a l'octubre. El dia 20 d'aquest mes es farà públic el veredicte del jurat. Posteriorment, l'exposició serà itinerant per altres municipis del Collsacabra. El concurs compta amb la col·laboració del Grup Fotogràfic Cabrerès i és puntuable per la lliga de la Federació Catalana de Fotografia (FCF).
 

Consulta les bases