La Guàrdia Urbana de Vic també s'adhereix a la campanya dels escuts solidaris contra el càncer infantil

Els escuts es poden adquirir a les dependències de la Guàrdia Urbana

Redacció
07 d'abril del 2018
Actualitzat el 23 de maig a les 14:22h
La Guàrdia Urbana de Vic també s'ha adherit a la campanya "Escuts Solidaris", amb l'objectiu de recaptar diners destinats a la lluita contra el càncer infantil ajudant en la creació del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre oncològic més gran d’Europa. La proposta consisteix en la venda d´escuts brodats similars als oficials de la Guàrdia Urbana, però un fons negre i uns ribets en color groc (que identifica la lluita contra el càncer) i l’etiqueta #pelsvalents.
 
Els escuts, que porten una cola termoadhesiva al dors, es poden fixar en qualsevol peça de roba només passant-li la planxa per sobre. D’aquesta manera, es pot enganxar fàcilment a camises, dessuadores o motxilles. El preu de cada escut solidari és de 4 euros i es poden adquirir en les dependències de la Guàrdia Urbana. El recapte dels diners s'ingressaran al Pediatric Cancer Center de l'Hospital Sant Joan de Déu i es destinaran íntegrament a la recerca i a les despeses dels nens afectats per aquesta malaltia.

La Policia Local de Torelló va ser la primera d’adherir-se a aquesta campanya. Després s’hi va sumar la Policia Local de Manlleu i, la darrera, la Guàrdia Urbana de Vic.
 

L'escut solidari de la Guàrdia Urbana de Vic Foto: Guàrdia Urbana

Arxivat a