Manlleu dona el tret de sortida a les activitats de la Primavera (en)cantada

A partir d'aquest divendres i fins al 29 d'abril, la capital del Ter aglutina desenes d'activitats de música, cultura, art, comerç, gastronomia, teatre i fotografia

Redacció
04 d'abril del 2018
Manlleu dona el tret de sortida a les activitats de la Primavera (en)cantada aquest divendres. L'encarregada d'obrir el programa d'actes és l'exposició "El Cabrerès, retrats musicals", amenitzada amb música en viu a càrrec del Grup Fotogràfic Cabrerès. Serà divendres a les 8 del vespre a la Sala d'exposicions de Can Puget.

El certamen concentra els diferents esdeveniments culturals de la capital del Ter que se celebren durant el mes d'abril. Es tracta de desenes d'activitats que inclouen un ventall molt ampli: art, comerç, concerts, cultura popular, exposicions, flors, fotografia, gastronomia, literatura, música, teatre, etc. La Primavera (en)cantada continua, un any més, gràcies a la participació i el suport de les entitats, les associacions, els centres educatius i el comerç de la ciutat. Les activitats de la Diada de Sant Jordi també s'inclouen en el programa.
 

Consulta tota la programació

Arxivat a