Vilatans enfadats a Les Masies de Voltregà

Carta d'una lectora que reflexiona i critica una pintada apareguda al municipi

La pintada que demana la mort a Puigdemont
La pintada que demana la mort a Puigdemont | Cedida
Redacció
03 d'abril del 2018
Actualitzat a les 18:07h
 
CARTES AL DIRECTOR
Montse Font, Les Masies de Voltregà

Vilatans enfadats a Les Masies de Voltregà

Aquest dia 31 de març la nostra petita localitat s'ha aixecat amb una pintada poc més que grollera, una pintada d'amenaça de mort... És aquesta l'herència del que ens queda després de tants anys de socialisme?, és aquesta l'herència que ens queda de veïns intolerants presos per l'odi?, i ja no es tracta de treure llacets grocs, estem parlant d'amenaçar de mort al legítim president de la Generalitat que encara que estigui cessat ha estat el nostre president i es mereix un respecte, el mateix que ens mereixem els veïns de les Masies de Voltregà.

Respecte, democràcia, convivència... tots aquests valors han estat foragitats del nostre municipi dia rere dia amb la passiva mirada dels qui el governen. Fins quan ens deixarem humiliar?, fins quan ens deixarem menys tenir?

Amenaces de mort al President, una cosa és reclamar la llibertat i una molt diferent, desitjar la mort d'una persona. Així són alguns dels veïns que tenim...

La diversitat ens ha fet un poble ric, la diversitat ens ha fet un poble fort. Però l'odi cap als catalanistes o independentistes no té cabuda, L'odi que es professa és el pa de cada dia; ho podem veure en els mitjans estatals manipulant les informacions, en el nostre dia a dia i això alimenta la fera del feixisme disfressat o no.