El Cicle de Jazz de Manlleu trasllada tots els concerts als jardins de Can Puget

Les actuacions tindran lloc tots els diumenges al migdia del mes d'abril

Redacció
03 d'abril del 2018
Actualitzat a les 16:49h

Durant la presentació d'aquest dimarts al migdia Foto: Aj. de Manlleu


La 21a edició del Cicle de Jazz de Manlleu es renova i, tot i que manté la seu a Can Puget, trasllada tots els concerts als jardins. Com a novetat, també destaca la concentració del cicle en un mateix mes. Així, enguany totes les actuacions tindran lloc els diumenges al migdia del mes d'abril, concretament del 8 al 22. 

Pel que fa a l'aposta musical, l'organització s'ha volgut centrar en dues branques del jazz. Per una banda, posar en valor el treballs dels alumnes que formen part de l'escola o n'han format part i, per l'altra, potenciar el paper de la dona al món del jazz. El cicle s'obrirà amb BUG (8 d'abril), un grup molt jove forjat a l'Escola Municipal de Música de Manlleu, i es tancarà amb les caps de cartell WOM Quartet (22 d'abril), una formació en què totes les seves components són dones.

La resta d'actuacions preveuen una Jam Session amb els alumnes de l'Escola de Música de Manlleu i convidats (13 d'abril); Conduction, a càrrec d'Albert Cirera (15 d'abril); i El so del vi i Comaneci, que se celebrarà conjuntament amb una cata de vins a càrrec del somelier Fernando Aguado (15 d'abril). El cicle de jazz, de petit format, incorpora enguany l'àmbit de la gastronomia, oferint durant les actuacions un servei especialitzat de vermuts. 
 

Consulta tota la programació

Arxivat a