El Consell Comarcal d'Osona ja té nous consellers socialistes

Tomàs Girvent i Francesc Rivera prenen el relleu a Miquel Arisa i Mila Martínez

Redacció
03 d'abril del 2018
Actualitzat a les 17:57h

Els nous consellers socialistes Foto: CCOsona


El Consell Comarcal d'Osona ja té els nous consellers socialistes: Tomàs Girvent i Francesc Rivera, regidor de Torelló. Van prendre possessió la setmana passada en el ple celebrat. Girvent, regidor de Balenyà, i Rivera, regidor de Torelló, prenen el relleu Miquel Arisa i Mila Martínez. Els consellers socialistes es van acomiadar a finals de desembre després que el partit fos expulsat de l'equip de govern pel suport al 155.

Van decidir plegar "per coherència", ja que no podien fer d'oposició amb les persones que havia treballat fins ara. Arisa portava més de 23 anys a l'ens, i va ser des de president i fins a conseller a l'oposició. Martínez en feia 10 i ha estat responsable de diferents àrees. Antoni Poyato, de Manlleu, continua com a conseller al grup del PSC al Consell Comarcal.

La composició del Consell en aquest mandat és CiU, 13; ERC, 12; PSC, 3; Independents, 3; i CUP, 2. Els quatre principals càrrecs els ocupa PDECat i ERC, i al principi de legislatura es va decidir incloure el PSC i Independents a través de la figura dels consellers de Presidència, D'aquesta manera, Miquel Arisa (PSC), alcalde de Centelles, i Pere Medina (Indep), regidor del Brull, podien assistir a les reunions setmanals de la Comissió de govern del Consell. La CUP no forma part de l'acord.