Tallen la C-17 a Sant Quirze de Besora contra la repressió de l'Estat

La crema de pneumàtics ha aturat la circulació durant 40 minuts a la tarda

Cremada de pneumàtics a la C-17
Cremada de pneumàtics a la C-17 | Cedida
Redacció
27 de març del 2018
Actualitzat el 28 de març a les 17:44h
L'independentisme civil ha tornat a alçar-se per rebutjar la repressió de l'Estat. Els darrers empresonaments dels líders independentistes i la detenció de Carles Puigdemont a Alemanya ja va agitar el carrer des de diumenge i, aquest dimarts a la matinada, amb la discreció organitzativa que els caracteritza, els Comitès de Defensa de la República (CDR) han portat la indignació col·lectiva un pas més enllà.

Entre aquests, hi ha el CDR d'Alt Ter, que agrupa els municipis de la comarca d'Osona i Ripollès. Aquests s’han desplaçat fins a l’AP-7 a Figueres (l'Alt Empordà), a tocar de la Jonquera. Després que els Mossos d'Esquadra hagin desallotjat centenars de manifestants de la via, s'han desplaçat a l'N-II, on han tornat a tallar la carretera a l'alçada de Llers. Les vies tornen a estar reobertes al trànsit.

Els talls també han arribat a la C-17, a Osona, on s'han cremat pneumàtics a Sant Quirze de Besora. Tot i aixo, aquest no l'ha reivindicat cap CDR. Les retencions han durat de les 3 de la tarda fins a les 4 aproximadament, entre els quilòmetres 82 i 83 en els dos sentits. La circulació ja s'ha restablert.
 

El fum dificultava la circulació per la via Foto: Cedida