Una vintena de joves participen en un «speed dating» laboral al Vicjove

La iniciativa, que posa en contacte empreses que busquen personal i joves que busquen feina, ha estat fruit del treball conjunt entre el Servei Local d'Ocupació i el Vicjove

per Redacció, 27 de març de 2018 a les 11:31 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els joves participant a l'«speed dating» Foto: Aj. de Vic


Un total de 23 joves de la ciutat de Vic van tenir l'oportunitat de participar a una sessió d'speed dating laboral a les instal·lacions del Vicjove, organitzat conjuntament amb el Servei Local d'Ocupació.


La mecànica de l'speed dating va facilitar que en una mateixa tarda, tant les empreses que busquen personal com les persones candidates poguessin tenir un primer contacte en format d'entrevista breu de dos minuts i mig. Posteriorment, les empreses interessades per alguns candidats van poder concertar entrevistes més extenses. En total, a més dels 23 joves, hi van participar sis empreses dels sectors del comerç, hostaleria i lleure de la comarca.

Aquesta activitat és l'última del cicle temàtic mensual "Jove, posa't les piles per buscar feina!", que ha tingut lloc els divendres del mes de març. La recerca de feina és un dels temes que més preocupa els joves tal com es recull al Pla Local de Joventut.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació