La tensió del «Joc de Cartes» a Osona, en vídeos

Recull dels clips del programa de TV3

Els restauradors a la valoració final del programa
Els restauradors a la valoració final del programa | TV3
Redacció
22 de març del 2018
La tensió i l’estratègia van marcar el programa de Joc de cartes de TV3 a Osona. El Barecu es va proclamar guanyador del primer programa de la segona temporada que girava entorn la cuina del porc de la plana de Vic. Els establiments de la comarca que hi van participar, a més d’El Barecu, van ser Vicfood, Bardaguer i Pla de l’Os

El presentador Marc Riba va començar la ruta a Folgueroles, amb Núria Cortinas, propietària del restaurant Bardaguer. Tot seguit van anar fins al casc antic de Vic a El Barecu amb Marc Corrius. Després, Lluís Parra va obrir les portes del Pla de l’Os a Sant Miquel de Balenyà. I la ruta va acabar a Vic amb Àlex Andrés, xef i propietari del Vicfood. 
 

La puntuació final Foto: TV3


Tot i que en la primera ronda de votacions (les que fan els restauradors), el Pla de l’Os encapçalava el rànquing, la truita es va girar amb la votació de Marc Riba, proclamant El Barecu guanyador. Al seu darrere va quedar el Bardaguer, el Pla de l'Os i el Vicfood. El restaurant de Vic s’emporta un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local. 

El programa va tenir una quota del 19,6% i 457.000 espectadors. Aquesta segona temporada és fruit de l’èxit de la primera, que va arribar a audiències de fins al 18%. La mitjana de la primera temporada de “Joc de cartes” va ser de 402.000 espectadors i d’un 16,2% de quota de pantalla. 
 

Recupera tot el programa