Aquestes són les propostes per remodelar el camp de futbol del barri de Montserrat de Torelló

Els torellonencs poden escollir entre 4 opcions, fins aquest diumenge 18 de març, que tenen un cost d'uns 150.000 euros

Redacció
14 de març del 2018
Actualitzat el 15 de març a la 13:33h

Imatge promocional del procés participatiu Foto: Aj. de Torelló


L'Ajuntament de Torelló ha posat en marxa des d'aquest dilluns el procés participatiu per remodelar el camp de futbol del barri de Montserrat. Fins al 18 de març, la ciutadania de Torelló pot escollir quina de les quatre actuacions que es proposen cal prioritzar.

El projecte s'ha pogut tirar endavant després que el Bisbat de Vic fes una cessió d'una part del terreny a l'Ajuntament per un termini de vint anys. Les quatre propostes tenen un cost molt semblant, al voltant dels 150.000 euros.

La primera opció consisteix en la reforma de l'edifici dels antics vestuaris per adequar-lo com a local social del barri. La segona és l'adequació dels jardins d'accés, una zona de jocs infantils i de lleure i enjardinament. La tercera, la construcció d'una pista poliesportiva i d'un escenari adjacent. Finalment, la quarta proposta és l'adequació de la zona de petanca existent, amb nous accessos i enjardinament.
 

Podran votar totes les persones empadronades a Torelló i que tinguin més de 16 anys el dia de la votació. És telemàtica i es pot votar a través d'un formulari penjat a la pàgina web de l'Ajuntament, només introduint el DNI i la data de naixement.

Per qui no disposi d'Internet, l'Ajuntament ha habilitat punts de participació a les oficines municipals de l'Espona i al Torelló Jove. També s'obrirà un punt de participació a la plaça de la Sardana, el dissabte 17 de març, de les 10 del matí a les 2 del migdia.

Després del període de votació, la proposta que hagi aconseguit més suports serà la que es prioritzarà en el programa d'actuacions municipals per al 2018. La idea és licitar i adjudicar l'obra tan aviat com sigui possible i fixar un termini d'execució que faci possible enllestir l'actuació la propera tardor.
Arxivat a