Centelles

Centelles, territori cardioprotegit

El municipi ja té deu desfibril·ladors repartits en els diferents equipaments

per Toni Carrasco, 11 de març de 2018 a les 14:50 |
A més de la instal·lació, també s'ha format al personal | Aj. de Centelles
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Centelles ja té 10 desfibril·ladors (DEA) repartits arreu del municipi, convertint-se així en un territori cardioprotegit. En els darrers cinc anys, l'Ajuntament n'ha anat instal·lant en els diversos equipaments municipals.

Aquesta campanya d'instal·lació dels aparells s'ha combinat amb la formació adequada del personal municipal, de la policia local i del personal concret dels equipaments. D'aquesta manera el poble ja entra plenament en la qualificació de municipi cardioprotegit.


Els aparells desfibril·ladors estan ubicats en espais exteriors i interiors. Els exteriors són el pavelló municipal d'Esports, l'Ajuntament, l'escola bressol Niu d'Infants, l'IES Pere Barnils i l'escola Xoriguer. Els DEA interiors estan situats al camp de futbol municipal i el Casal Francesc Macià.

Un vehicle de la policia local també està dotat amb un aparell mòbil. I la resta estan instal·lats a l'ABS de Centelles i la piscina coberta municipal.

 

Participació