La modernitat i la filosofia, al Fòrum de Debats

La conferència és aquest divendres a les 8 del vespre al Cafè de l'Orfeó

Redacció
08 de març del 2018
El Fòrum de Debats organitza aquest divendres, 9 de març de febrer, una tertúlia amb el títol de "Moderns o postmoderns?". La xerrada anirà a càrrec de Joan Ferrer Gràcia, doctor en Filosofia, llicenciat en Filologia Clàssica i professor de l'Escola d'Art de Vic, i Albert Espona, llicenciat en Filosofia i professor del col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic.

La tertúlia reprèn el fil de les dues tertúlies efectuades en el marc del Fòrum de Debats en cursos anteriors, "El naixement de la filosofia" i "El naixement de la modernitat", que van ser introduïdes pels mateixos ponents, i suposarà, d'alguna manera, el tancament d'un cicle. L'objectiu principal és plantejar com ha de ser definida la situació històrica actual en relació al projecte de la modernitat, i quin és el lloc que correspon, en aquesta situació, a la filosofia o al pensament en general, tenint en compte l'herència que representa la cultura del segle XX.

La tertúlia començarà a les 8 del vespre, tindrà lloc al Cafè de l'Orfeó, Plaça Santa Cecília, 3, de Vic i, com és habitual en aquest format, tothom qui vulgui podrà sopar allà mateix.

El cartell de l'acte Foto: Fòrum de Debats