Movento compra el concessionari de Mercedes-Benz de Gurb

El grup d’automoció adquireix un altre establiment a Osona

La concessionària de Gurb, que acaba de comprar Movento
La concessionària de Gurb, que acaba de comprar Movento | Josep M. Montaner
Redacció
06 de març del 2018
El grup Movento amplia la seva presència a la Catalunya Central. Ha adquirit els concessionaris oficials de Mercedes-Benz de Vic i de Manresa, fins ara en mans d'Autosumnistres Motor. D'aquesta manera, aquests establiments s'integren a la xarxa de concessionaris Stern Motor del grup Movento.

Tal com informa el grup en una nota, segons el president de Moventia, Miquel Martí, aquestes adquisicions "són un pas clau per aconseguir el nostre objectiu d'expandir-nos en la distribució de l'automòbil". D'aquesta manera, es creen "sinergies en el grup d'automoció i contribueix de manera molt positiva pel nostre creixement".

Cal destacar que el grup d'automoció ja és propietari d'Auto Pla Vic, amb les marques Land Rover i Jaguar; i de Sarsa, amb Audi Volkswagen i Skoda. Ara ha adquirit el concessionari Mercedes-Benz de Gurb que no suposarà cap canvi: hi haurà la mateixa gerència i plantilla de treballadors.

De fet, els concessionaris de Gurb i Manresa compten amb una plantilla de 57 persones, que passaran a formar part de l'equip Movento i també les dues instal·lacions. Aquest 2017 la companyia Autosuministres Motor ha facturat un total de 30 milions d'euros i ha comercialitzat més de 1.000 vehicles l'any, que ara s'afegeixen a Movento.
 

La concessionària Mercedes-Benz de Gurb. Foto: Josep M. Montaner