Noemí Morral torna als escenaris amb el seu segon llibre

Les entrades per a l'estrena de l'espectacle ja estan esgotades | També es podrà veure al Teatre Cirviànum de Torelló i el Teatre Auditori de Calldetenes

Noemí Morral
Noemí Morral | noemimorral.com
Redacció
01 de març del 2018
Actualitzat a les 18:20h

Noemí Morral puja als escenaris altre cop amb el seu nou llibre Tornar aquest dissabte al Teatre Atlàntida de Vic. Amb l'estrena d'aquest espectacle, el públic seguirà la història de l'autora, ja que és una continuació de Mil futurs, el seu primer llibre. En aquest narrava la seva estada a Essaouria, una ciutat de la costa Atlàntica marroquina.

En la nova obra es parla del viatge d'Essaouira a Vic, i de Vic als carrers de la Barceloneta. L'estil segueix sent el de Morral; no hi falten els poemes i dibuixos de l'autora amb l'acompanyament de Quim Salinas a la guitarra. Tot i això, només podran veure-la uns quants perquè les entrades ja estan exhaurides.

És un espectacle dirigit per Joan Roura i es tracta d'una coproducció amb Teatres d'Osona, que en formen part l'Atlàntida de Vic, el Teatre Cirvianum de Torelló i l'Auditori Teatre de Calldetenes. Per això el proper 9 i 24 de març passaran per Torelló i Calldetenes, respectivament.

Teatrets d'Osona és un projecte per impulsar la creació escènica a la comarca i fer promoció i difusió de programacions. La col·laboració es va iniciar el 2010 i aquest 2018 s'ha reprès.
 

Quim Salinas, Joan Roura i Noemí Morral. Foto: Carles Fiter