Dos-cents infants participen en el programa Barçakids a Manlleu

Les 5 escoles de Manlleu han pogut gaudir de la iniciativa que vol educar en valors a través de l'esport, el joc i la participació

Redacció
26 de febrer del 2018

El projecte Barçakids arriba a Manlleu Foto: Barçakids


El projecte Barçakids es va instal·lar durant la setmana del 19 al 23 de febrer a l'escola Quatre Vents de Manlleu. Durant aquests dies, les 5 escoles de primària de la ciutat han pogut gaudir d'una manera innovadora de treballar els valors, a través de l'esport, el joc i de la participació activa i inclusiva.

Aquesta iniciativa està impulsada per la fundació del FC Barcelona. Sota el lema de "Qui té valors guanya, i amb el respecte guanyem tots", Barçakids proporciona recursos lúdics i didàctics per educar en valors a casa i l'aula, i consultar l'activitat.

Durant aquests cinc dies han passat per Quatre Vents 202 nens i nenes d'entre 6 i 12 anys de les diferents escoles de primària de Manlleu: El Carme Vedruna, El Puig-Agut, El Pompeu Fabra, Casals Gràcia i Quatre Vents. La valoració, tant dels infants i joves com dels equips docents, ha estat molt positiva.

Aquest programa es desenvolupa en el marc del projecte #Invulnerables, un projecte que l'Ajuntament de Manlleu va posar en marxa l'any 2016 adreçat a pal·liar situacions de dèficit social de vulnerabilitat econòmica, amb l'objectiu de trencar el cercle de la pobresa que deixa marginades a moltes persones per causes evitables. Aquest programa és fruit del conveni amb el Departament de Benestar i Família, La Fundació Rosa Oriol, la Fundació La Caixa i la Fundació del FC Barcelona i l'impuls de Sor Lucia Caram.
 

Durant l'estada a l'escola Quatre Vents. Foto: Barçakids

 
Arxivat a