​Torelló engega el projecte «Reinicia't» per a persones que busquen feina

Es faran tallers d'identificació de competències o de currículums

Redacció
26 de febrer del 2018
Actualitzat a les 12:48h
Sota l'impuls de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Torelló i la Diputació de Barcelona, s'ha posat en marxa una nova acció per l'ocupació adreçada a persones que es troben en recerca activa de feina, i especialment les majors de 45 anys. El projecte Reinicia't' va destinat a 15 persones residents al territori de la Vall del Ges, Orís i el Bisaura i té per objectiu millorar les possibilitats de trobar feina o permetre reorientar el projecte professional.

Tal com explica l'Ajuntament en una nota, el projecte ofereix un ventall d'accions, en format de tallers, que tenen com a objectiu millorar l'ocupabilitat mitjançant la definició del projecte professional, la identificació i desenvolupament dels seus punts forts i els seus punts de millora i, posicionar la seva candidatura, per tal que es puguin incorporar novament al
mercat laboral.

Per començar, el 12, 14 i 16 de març es farà un taller d'identificació de competències; i el 19 i 21 de març, un taller de currículum per competències. L'horari de formació és de les 10 del matí a la 1 del migdia. Per informació i inscripcions, cal adreçar-se a l'edifici La Cooperativa, al carrer Enric Prat de la Riba, 17; o bé trucar al telèfon 93 850 53 13 o al correu electrònic [email protected].
Arxivat a