La placeta de Cal Rei de Roda de Ter millorarà el seu aspecte

La Diputació de Barcelona entrega el projecte d'urbanització a l'Ajuntament

Redacció
25 de febrer del 2018

La placeta de Cal Rei de Roda de Ter Foto: Diputació de Barcelona


La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Roda de Ter, el projecte d'urbanització de la placeta de Cal Rei. L'objectiu del treball és millorar i recuperar aquesta placeta situada al centre de la població, com un espai públic de qualitat. Actualment aquesta plaça és poc acollidora, amb prioritat pels vehicles davant dels vianants i amb problemes d'accessibilitat, i no ha quedat integrada a l'actuació de millora efectuada al carrer Bac de Roda.

La proposta presentada a l'Ajuntament compren la limitació de l'espai de circulació de vehicles per afavorir l'ús i seguretat dels vianants amb la creació de plataforma única, creant així espais d'estada i millorant l'accessibilitat en general. L'actuació també contempla la renovació de tot el paviment de la plaça, millorar la xarxa d'instal·lacions existents d'aigua i clavegueram, així com la incorporació de vegetació i mobiliari urbà per millorar la qualitat dels espais d'estada.

Amb aquesta actuació, que té un cost pressupostat de 60.400 euros, els ciutadans gaudiran d'un espai públic renovat, amb espais d'estada, on s'han millorat les condicions de confort, accessibilitat i seguretat.
 
Arxivat a