Torelló convoca l’onzena edició de la beca Segimon Serrallonga

La dotació de l'ajut és de 8.000 euros

Redacció
22 de febrer del 2018

La vigatana Andrea Sunyol amb els representants de l'Ajuntament de Torelló, l'any passat. Foto: UVc


L’Ajuntament de Torelló ha convocat l’onzena edició de la beca Segimon Serrallonga d’ampliació d’estudis en universitats estrangeres per al curs acadèmic 2018-2019. L’any 2006, l’Ajuntament de Torelló va nomenar fill predilecte del municipi l’escriptor i professor Segimon Serrallonga, i va acordar d’instituir ­-en memòria seva- una beca d’ampliació d’estudis superiors a l’estranger en les àrees d’Humanitats, Arts, Ciències Socials i Ciències de l’Educació.

Hi poden optar persones titulades o a estudiants de darrer any d’una titulació d’aquestes àrees, que hagin cursat o cursin els estudis en alguna universitat o en algun centre d’educació superior dels Països Catalans. Els aspirants a la beca no poden tenir més de 30 anys en la data de tancament de la convocatòria; han de conèixer la llengua del país on se sol·liciti l’ampliació d’estudis; i no poden ser beneficiaris de cap altra beca o ajuda econòmica concedida.

La dotació de la beca és de 8.000 euros i va destinada a cobrir el desplaçament, la matrícula i les despeses d’instal·lació, allotjament i manutenció. La convocatòria estarà oberta fins al 13 d’abril de 2018. 

La iniciativa compta amb la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats i de l’Aula Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic–Universitat Central de Catalunya, en tasques d’assessorament i difusió.
Arxivat a