Torelló convoca l’onzena edició de la beca Segimon Serrallonga

La dotació de l'ajut és de 8.000 euros

per Redacció, 22 de febrer de 2018 a les 13:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La vigatana Andrea Sunyol amb els representants de l'Ajuntament de Torelló, l'any passat. Foto: UVc


L’Ajuntament de Torelló ha convocat l’onzena edició de la beca Segimon Serrallonga d’ampliació d’estudis en universitats estrangeres per al curs acadèmic 2018-2019. L’any 2006, l’Ajuntament de Torelló va nomenar fill predilecte del municipi l’escriptor i professor Segimon Serrallonga, i va acordar d’instituir ­-en memòria seva- una beca d’ampliació d’estudis superiors a l’estranger en les àrees d’Humanitats, Arts, Ciències Socials i Ciències de l’Educació.


Hi poden optar persones titulades o a estudiants de darrer any d’una titulació d’aquestes àrees, que hagin cursat o cursin els estudis en alguna universitat o en algun centre d’educació superior dels Països Catalans. Els aspirants a la beca no poden tenir més de 30 anys en la data de tancament de la convocatòria; han de conèixer la llengua del país on se sol·liciti l’ampliació d’estudis; i no poden ser beneficiaris de cap altra beca o ajuda econòmica concedida.

La dotació de la beca és de 8.000 euros i va destinada a cobrir el desplaçament, la matrícula i les despeses d’instal·lació, allotjament i manutenció. La convocatòria estarà oberta fins al 13 d’abril de 2018. 

La iniciativa compta amb la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats i de l’Aula Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic–Universitat Central de Catalunya, en tasques d’assessorament i difusió.

 

Participació