Triomf centellenc al Carnaval dels Hostalets de Balenyà

Prop de mil persones participen en la rua, que es consolida com el tercer de la comarca, darrere de Torelló i Centelles

Toni Carrasco
19 de febrer del 2018
Actualitzat a les 16:37h
Els guanyadors del Carnaval
Els guanyadors del Carnaval | Josep M. Oliver
Tot i l'amenaça de pluja els hostaletencs junt amb una bona munió de centellencs i tonencs no van tenir por del fred i del plugim que queia el dissabte passat a la tarda a Balenyà. Van decidir sortir per omplir de gresca, xerinola i alegria els carrers en una rua de més de mil persones disfressades. En total van participar en la rua 10 colles grans, de més de trenta persones i 7 colles de menys de trenta. Els participants provenien del mateix poble però també de Centelles, Tona o Aiguafreda.

El premis van marxar cap a Centelles. En categoria de colles grans va coronar-se Roses, roselles i algun Delirium Tremens dels Amics i Parents; i en categoria petita, va guanyar Cotons quina colla de la colla Els d'aquí, els d'allà i els de més enllà. En la categoria d'individuals els guanyadors foren Els soldadets de plom, en segon lloc les meduses i en tercer lloc Les Xancles.

Enguany el pregó va anar a càrrec de David Soldevila, que vestit de lloro, a falta de trobar una disfressa de Piolín segons va confessar ell mateix, i en forma de rodolins i versos casolans va fer un resum detallat en referència al moment polític actual.
 

Recull de galeries de fotos del Carnaval de Balenyà

Recull de galeries de fotos del Carnestoltes a Osona

Arxivat a