Polèmica a Vic per una festa sobre «Cinquanta ombres d'en Grey», titllada de sexista

Col·lectius feministes denuncien "l'objectivització i cosificació de les dones" i apel·la a l'Ajuntament a establir mecanisme de denúncia | La discoteca remarca que no hi havia cap intenció d'ofendre a ningú

16 de febrer del 2018
Actualitzat a les 11:57h
Polèmica a Vic per una festa titllada de sexista. Diversos col·lectius, com Adona't Vic i Arran Vic, han denunciat la campanya publicitària de l'acte d'aquest divendres a la discoteca l'Era del Sot. Sota el títol "Ladies Night. Especial 50 ombres alliberades", les dones tenen l'entrada lliure i un còctel de regal.

A més, l'accés està permès a les noies a partir dels 21 anys, i dels nois, als 23. En aquest sentit, denuncien que la publicació demostra "l'objectivització i cosificació de les dones, i també la LGTBIfòbia".

El VicDones-SIAD Osona treballant en el protocol

D'altra banda, Adona't Vic ha apel·lat a l'Ajuntament de Vic. Demana al consistori establir mecanismes de denúncia contra la publicitat i les campanyes sexistes, tal com es va aprovar el passat desembre en una moció. Des de l'Ajuntament, remarquen que s'està treballant des del VicDones-SIAD Osona elaborant aquest protocol amb el suport de la Diputació de Barcelona, a més d'impartir formacions i fent un pla d'acció sobre aquesta moció. Quan s'hagi elaborat aquesta proposta, tornarà a passar per ple i ja hi haurà un protocol.

Sense intenció d'ofendre

Des de la discoteca remarquen que no hi havia cap intenció d'ofendre a ningú i generar la polèmica. En aquest sentit, apunten que han retirat la cartelleria que els ha estat possible. L'establiment està decidint si fer un comunicat sobre aquest aspecte. Tot i això, la festa d'aquest divendres segueix en peu.

Arxivat a