​Cap de setmana de còmic a Vic

El recinte firal d’El Sucre acull la segona edició del Vicòmic que enguany triplica les activitats

Redacció
16 de febrer del 2018

La fira a la primera edició. Foto: Carles Fiter


Cap de setmana de còmic a Vic. La segona edició del Vicòmic, el festival sobre el còmic i les altres ciències de la ficció, torna a la capital d’Osona amb més el triple d'activitats. El recinte firal del Sucre acull per segon any aquesta fira que obre a les 10 del matí fins a dos quarts de 9 del vespre.

Entre les novetats, destaca la zona creativa, on s'hi reuniran autors i artesans, per mostrar el seu producte en un únic espai. Hi signaran exemplars durant aquest cap de setmana Javi Rey, Esteve Polls, Oriol Estrada, Olga Resina i Joan Mundet, entre molts altres. N'hi ha una trentena. A més, també hi haurà tornejos de videojocs, sessions de maquillatge, jocs amb Laser Tag, xerrades i també el tro de ferro de Joc de Trons, entre altres. 

D’altra banda, enguany hi ha un augment significatiu en els expositors, les exposicions i tallers relacionats amb el món del còmic. Destaquen les quatre exposicions que es podran veure: "Vinyetes: història del còmic en català"; "Capablanca", obra de Joan Mundet; "Darrere les empremtes dels nostres herois", de turisme pel cinema i les sèries de televisió; i "Serrallonga: dibuixant la llegenda", una recopilació visual del bandoler dibuixat al llarg de la història.

L'any passat es va rebre unes 3.000 persones entre els dos dies. L'organització es proposa duplicar aquesta xifra en comparació a la primera edició. En aquest sentit, per potenciar les visites, s'han repartit flyers de descompte 2x1, hi ha un descompte pels usuaris de la xarxa de Biblioteques de Catalunya o del Carnet Jove, i els súpers tenen l'entrada gratuïta.
 

Consulta tota la programació

Arxivat a