Manlleu reprèn les obres del Teatre Centre

Una nova empresa comença els treballs de la segona fase amb la intenció d’obrir l’equipament a finals del 2018

El Teatre Centre de Manlleu, en una imatge d'arxiu
El Teatre Centre de Manlleu, en una imatge d'arxiu | Adrià Costa
15 de febrer del 2018
Actualitzat a les 9:36h
Aquesta s’han reprès la segona fase de les obres del Teatre Centre de Manlleu. Després que l’empresa que s’encarregava dels treballs fes fallida (Top Construcciones y Contrates), l’Ajuntament va haver adjudicar-los a l’empresa Certis a principis d’aquest gener. Així ho ha confirmat el consistori manlleuenc a Osona.com, apuntant que ja han començat a portar material.

Si no hi ha nous imprevistos, preveuen que l’equipament pugui tornar a obrir les portes en 12 mesos (a finals d’aquest 2018), encara que hi hagi coses per acabar. La fallida de l’empresa va suposar obrir un nou procés d’adjudicació d’obres que es va traduir en almenys dos mesos més de retard.

Després d’aquests treballs, encara quedarà la tercera fase (que afecta principalment les sales superiors), però ja s’hi podrà fer teatre perquè l’equipament estarà renovat i equipat.

Les obres de rehabilitació del Teatre Centre de Manlleu van començar l'any 2006, però els problemes de finançament i titularitat van fer que al cap de tres anys s'aturessin. Aquesta segona fase està valorada en uns 1,3 milions d'euros. Per la tercera fase, el llavors conseller de cultura Santi Vila es va comprometre a enllestir la totalitat de l'edifici, el 2019. La fallida de l’empresa va alterar els nous terminis. Per tant, no hi ha data definitiva per a la tercera fase.
Arxivat a