Mig miler de persones visiten la Facultat de Medicina durant la jornada de portes obertes

La ciutadania coneix de primera mà les instal·lacions de la UVic-UCC

Redacció
14 de febrer del 2018
Unes 500 persones van passar aquest dissabte per la Facultat de Medicina de la UVic-UCC durant la jornada de portes obertes. Aquest és el primer curs que s'imparteix des de les instal·lacions de Can Baumann. Precisament, tal com explica l'Ajuntament de Vic en una nota, va ser el mateix alumnat qui es va encarregar d'acompanyar els visitants, que van poder conèixer les aules, despatxos i laboratoris de la nova facultat. Un dels espais que va atraure més atenció va ser la taula de dissecció interactiva SECTRA, un sistema pioner en tot l'estat.

La Facultat de Medicina està situada a Can Baumann, a la carretera de Roda número 70. Ocupa un espai de 2.700 metres quadrats repartits en tres plantes. La superior, destinada a despatxos d'administració i de professorat, la segona disposa d'aules polivalents i espais d'estudi i la planta baixa on hi ha el laboratori de dissecció on s'ha instal·lat la taula de dissecció anatòmica digital.

La jornada de portes obertes de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Vic i presidenta de la Fundació Universitària Balmes, Anna Erra; del degà de la Facultat, Ramon Pujol; del director general de la FESS, Joan Guanyabens, i del president de la Delegació a Osona del Col·legi de Metges de Barcelona, F. Xavier Clos.
Arxivat a