​Catalunya Ràdio visita Centelles per celebrar el Dia Mundial de la Ràdio

Òscar Fernández i Empar Moliner porten els micros al bar El Trabuc que enguany compleix 20 anys

Toni Carrasco
14 de febrer del 2018
Actualitzat a les 16:03h

Durant el programa al bar El Trabuc Foto: Toni Carrasco


Aquest dimarts i 13, amb motiu del Dia Mundial de la ràdio, el bar El Trabuc de la plaça Major de Centelles va acollir l'emissió en directe de l'informatiu de Catalunya Ràdio, Catalunya Migdia, presentat per Òscar Fernández i Empar Moliner. A les dues en punt va començar l'informatiu, i a les tres, com cada dia, hi va haver el debat i la tertúlia. Tot en rigorós directe.

Els convidats eren Agustí Danés, director d'El 9 Nou d'Osona; Isabel Llauger i Germà Capdevila i, com sempre, acompanyats pel comentari de l'escriptora Empar Moliner. Precisament, Moliner va aconseguir fer realitat un dels seus somnis: ser la cambrera d'un bar i així repartir safates i fer el cafè per als clients.

El cèntric bar El Trabuc celebra enguany els seus vint anys i dels oients van poder gaudir d'aquesta emissió i amb el local ben ple durant les dues hores d'emissió del programa. Òscar Fernández va voler que el públic hi intervingués durant la tertúlia amb temes locals interessants com la línia de tren de Rodalies R3, la C-17, els purins o la Festa del Pi.

Entre el públic, també hi havia membres del CDR de Centelles que van fer un original i bonic obsequi de color groc a Empar moliner. El programa va acabar amb el mateix bon sentit de l'humor que ha començat i amb la promesa que sempre que puguin passaran per Centelles, un poble que els va rebre amb neu i tot.
 

Escolta la tertúlia del Catalunya Migdia

 
Durant la intervenció del CDR de Centelles. Foto: Toni Carrasco
Arxivat a