Manlleu obre el període per decidir on destinar els 1.150 euros de la subhasta de quadres

Es pot escollir entre el Banc d'Aliments El Sarró, beques menjador del Centre de dia Josep Roqué o compra de llibres per a centres escolars

Redacció
12 de febrer del 2018
L'Ajuntament de Manlleu va tornar a organitzar una subhasta de quadres on es van recaptar 1.150 euros. Ara s'ha de decidir en quin projecte social es destinaran: el Banc d'Aliments El Sarró, beques menjador del Centre de dia Josep Roqué o compra de llibres per a centres escolars de Manlleu. Es pot participar votant a www.manlleu.cat entre el 15 de febrer i el 15 de març.

En la segona subhasta es va posar a la venda 65 obres (quadres i dibuixos). Hi van assistir 18 persones i se'n van subhastar 19. Una xifra considerablement inferior a la de l'any passat, quan hi van assistir més de 40 persones, es van vendre un total de 41 quadres i es van obtenir uns ingressos de més de 3.500 euros, més del doble que actualment. Aquests diners es van destinar a beques menjador del Centre de Dia Josep Roqué, després que la ciutadania ho decidís en un procés participatiu.
 

Arxivat a