Obren un concurs per renovar les parets de l’Oficina de Turisme

La proposta guanyadora es premiarà amb 2.500 euros

Paret actual de la llotja del blat.
Paret actual de la llotja del blat. | Aj. de Vic
Redacció
12 de febrer del 2018

Professionals i estudiants de disseny gràfic poden participar, de forma individual o col·lectiva, al concurs que ha convocat l’Ajuntament de Vic per renovar les parets de la Llotja del Blat, que acull l’Oficina de Turisme de la ciutat. La proposta seleccionada serà premiada amb 2.500 euros.
 
Tal com explica l'Ajuntament en una nota, el concurs té per finalitat potenciar la creació artística i la participació dels dissenyadors professionals per a remodelar dos murals de l’oficina, destinades a mostrar reclams turístics de la ciutat com l’art, la cultura, la música, el patrimoni i el comerç.

La tècnica és lliure i el nou disseny haurà d’incloure la marca “Vic, ciutat a la mesura humana” i és per això que tothom qui vulgui participar podrà sol·licitar el manual d’ús de la marca dins el termini de concurs i es podrà visitar l’Oficina de Turisme per conèixer l’espai sempre que ho considerin oportú.
 
Cada participant pot presentar una proposta, presencialment o via correu postal, a l’Oficina de Turisme ubicada a la plaça del Pes fins al 19 de març a les 8 del vespre.
 

Consulta les bases

Arxivat a