Carnaval de Torelló

La colla dels Grillats torna a guanyar el Carnaval de Torelló

Els Embaukats i Un Diumenge Qualsevol comparteixen el podi

per Redacció, 12 de febrer de 2018 a les 08:30 |
La colla dels Grillats, aquest dissabte | Adrià Costa
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els Grillats han tornat a guanyar el premi a la millor carrossa de la Gran Rua del Carnaval de Terra Endins de Torelló, celebrat aquest dissabte. La colla del mateix municipi ja va guanyar l'any passat, que va recuperar el tron. Amb aquest premi, és la vuitena vegada que la colla es proclama guanyadora d'aquesta festa.

D'altra banda, també van guanyar l'accèssit per millor vestuari i originalitat. El podi l'han compartit amb Embaukats i Un Diumenge Qualsevol, tots dos de Torelló (igual que l'any passat). Embaukats s'ha emportat l'accèssit a millors efectes especials; mentre que l'accèssit a millor maquillatge ha anat a Centelles amb la colla Amics i Parents de... Pel que fa a la categoria B (carrosses més petites), es va proclamar guanyadora Els Troneres de Taradell, que van guanyar per primer cop.

 

La colla dels Grillats, aquest dissabte Foto: Adrià Costa


La Gran Rua del Carnaval de Terra Endins de Torelló ha tornat a ser multitudinària i ha concentrat més de 3.000 persones, en 19 carrosses i comparses, a més dels milers que, també disfressats, es van afegir a la cercavila.

Com a novetats d'enguany, destacava el seu pas per al carrer Sant Miquel, on també hi havia el jurat. A més, el rei Carnestoltes era una dona, Concepció Farré, la tercera en tota la història de la festa. Aquesta era la 40a edició del Carnaval i per això es va estrenar un original himne.

Rua del Carnaval de Terra Endins

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Participació