Jazztel a una clienta: «Independentista subnormal»

Una vigatana rep insults d’una operadora de la companyia perquè li contesta en català

Una persona consultant el seu telèfon mòbil
Una persona consultant el seu telèfon mòbil | Adrià Costa
09 de febrer del 2018
Actualitzat a les 21:17h
“Independentista subnormal” ha estat la resposta que ha rebut la Ma.Àngels per atendre en català una trucada de Jazztel. Tal com es pot escoltar en l’àudio, la vigatana despenja el telèfon i en sentir que truquen de la companyia telefònica els diu: “Sisplau no em truqueu més, que esteu trucant cada dia”. L’operadora, amb poca educació, li contesta: “I si em parla amb castellà potser l’entenc”.

Llavors és quan la clienta potencial li diu que “està trucant a Barcelona i la que hauria de saber l’idioma és tu, bon dia”. En aquest punt, l’operadora de Jazztel, que sembla que parla amb la companya del costat, se li sent dir: “la subnormal aquesta”.  La vigatana li remarca que l’està gravant i ho passarà als seus superiors: “Parli, parli en català… una independentista d’aquestes subnormals”, sentencia.

“Em vaig quedar amb la paraula a la boca” explica la Ma.Àngels a Osona.com, remarcant que “si em diuen independentista no m’ofen, però subnormal, sí”. La vigatana apunta que ha rebut moltes trucades de Jazztel i que sempre que li han dit que no l’entenien, “molt educadament” ha canviat l’idioma. Amb aquesta trucada tan desagradable, té clara una cosa, que si ha de canviar de companyia, no se n’anirà a Jazztel. De moment, es posarà en contacte amb Atenció al Consumidor per explicar el cas.

MP3. Una operadora de Jazztel insulta a una client potencial / Cedida
Arxivat a