El Carnaval de Terra Endins, a punt

El Pullasso dona el tret de sortida aquest dijous a la festa més esbojarrada de la comarca

Festa del Pullassu
Festa del Pullassu | José M. Gutiérrez
Redacció
07 de febrer del 2018
Actualitzat a les 11:28h
Torelló ja està a punt per viure la 40a edició del Carnaval de Terra Endins. La festa més esbojarrada de la comarca arriba el dijous amb el ritual del Pullassu. La celebració més irreverent arriba a la 21a edició mantenint el format on s'espera la participació d'uns 600 sequaços. El mateix dia també hi ha el Carnaval de la Gent Gran, dijous al Casal Cívic i el divendres a la residència d'avis.

La festa segueix el divendres a la nit amb Senyoretes i Homenots. Per reivindicar la pèrdua dels bars i dinamitzar la zona, la rua comença a la plaça Vella. La temàtica d'enguany és el cementiri i el poble dormitori. La 34 a edició comptarà amb la presència de La Shana i Bandidos en concert.

Més de 3.000 participants a la rua

Enguany participaran uns 3.300 participants a la rua de Carnaval que estaran distribuïts en 19 colles de carrosses. El recorregut torna a passar pel carrer Sant Miquel, on precisament hi haurà el jurat (just a sobre la botiga de teles Retalls).

Aquest està format per Òscar Araujo (compositor de bandes sonores per pel·lícules i videojocs), Laura Fa (col·laboradora de programes del cor com Aruscity i Salvame), Santi Traïd (escenògraf de TV3), Quim Sala (rei del Carnaval de Terra Endins duran 19 anys seguits) Àurea Martí (maquilladora de TV3), Rafel Vives (exmembre de la Fura del Baus i presentador del programa Ja t'ho faràs de TV3) i Oriol Barrasa (guanyador del jurat popular d'El 9Nou).

Després de la rua hi haurà el fi de festa a la 2a edició del Festival Terra Endins que preveu un aforament de 4.000 persones. L'espai està dividit en 3 ambients perquè tothom pugui gaudir de la festa.

L'enterrament de la sardina posarà fi a la festa

Després de la gran rua, l'endemà hi haurà el Carnaval infantil, animat pel grup Pol Petit. L'encarregat de posar fi a la festa és l'Enterrament de la Sardina. Serà a les 7 de la tarda del dimecres 14 de febrer.
 

Consulta tota la programació

 

Arxivat a