​Les precàries condicions laborals de Le Porc Gourmet, a «Salvados»

Jordi Évole sacseja l'opinió pública amb un reportatge dedicat a la indústria càrnia

per Redacció, 6 de febrer de 2018 a les 16:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El programa "Salvados" de La Sexta va tractar aquest diumenge passat sobre la indústria càrnia. El reportatge, a més de sacsejar l'opinió pública i la mateixa indústria, va informar de la situació precària dels treballadors de l'escorxador Le Porc Gourmet de Santa Eugènia de Berga.

A les imatges també s'hi va poder veure la presidenta del comitè de la COS a Esfosa, Montse Castañé, que també està vinculada a la plataforma de Càrnies en Lluita que vetlla pels drets dels treballadors a la indústria.

Podeu veure els vídeos en aquest enllaç


 

 

Participació