Sant Pere celebra la Fira de Sant Sebastià

Un centenar de comensals participen en la primera edició del tastet de peus de porc

Durant el tastet de peus de porc, la novetat d'aquest 2018
Durant el tastet de peus de porc, la novetat d'aquest 2018 | Neus Páez
Redacció
30 de gener del 2018
Sant Pere de Torelló va viure aquest cap de setmana la tradicional Fira de Sant Sebastià, vinculada a la cultura de pagès i a la sopa torrada. La novetat d'enguany, que es va estrenar amb èxit, va ser el tastet de peus de porc amb naps o pilotilles a l'envelat del Polvorí de dissabte. Els diferents restauradors del municipi van ser els encarregats de cuinar-los i va concentrar més d'un centenar de comensals.

Diumenge va acollir els actes més tradicionals amb les parades al llarg del nucli antic. A més del tastet de sopa torrada amb pilotilles i farinetes, també hi havia la mostra d'animals de granja, el passeig amb ponis per als més petits i la benedicció d'animals sortint de missa.

 

Recull de galeries de fotos de la Fira de Sant Sebastià de Sant Pere de Torelló

La sopa torrada no hi va faltar. Foto: Neus Páez

 

La mostra d'animals de granja, un dels grans atractius de la fira per als més menuts. Foto: Neus Páez