30
de gener
del
2018
Sant Pere de Torelló va viure aquest cap de setmana la tradicional Fira de Sant Sebastià, vinculada a la cultura de pagès i a la sopa torrada. La novetat d'enguany, que es va estrenar amb èxit, va ser el tastet de peus de porc amb naps o pilotilles a l'envelat del Polvorí de dissabte. Els diferents restauradors del municipi van ser els encarregats de cuinar-los i va concentrar més d'un centenar de comensals.
Diumenge va acollir els actes més tradicionals amb les parades al llarg del nucli antic. A més del tastet de sopa torrada amb pilotilles i farinetes, també hi havia la mostra d'animals de granja, el passeig amb ponis per als més petits i la benedicció d'animals sortint de missa.
Diumenge va acollir els actes més tradicionals amb les parades al llarg del nucli antic. A més del tastet de sopa torrada amb pilotilles i farinetes, també hi havia la mostra d'animals de granja, el passeig amb ponis per als més petits i la benedicció d'animals sortint de missa.
Recull de galeries de fotos de la Fira de Sant Sebastià de Sant Pere de Torelló
La sopa torrada no hi va faltar. Foto: Neus Páez
La mostra d'animals de granja, un dels grans atractius de la fira per als més menuts. Foto: Neus Páez