Vic renova i amplia el parc de bicicletes en lloguer

Es passa a disposar d’una vintena de bicicletes per a visitants de la ciutat i residents que es poden llogar a l’Alberg de Joventut Canonge Collell

per Redacció , 25 de gener de 2018 a les 09:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Dolors M. Alemany, M. Carme Bover i Dídac Gelabert Foto: Aj. de Vic


L'Ajuntament de Vic ha adquirit 13 noves bicicletes per renovar i ampliar el parc de bicicletes en lloguer de la ciutat. D’aquestes, 8 són per a adults, 3 són de mida preadolescent i 2, infantils; totes elles compten amb un casc i kit d’eines propis. D’aquesta manera, el parc de bicicletes de lloguer passa a disposar d’una vintena de bicicletes per llogar i es reforça un servei que havia quedat obsolet.

 
El servei de lloguer de bicicletes gestionat per l’Oficina de Turisme de Vic s’ubica a les instal·lacions de l’Alberg de Joventut Canonge Collell perquè és aquí on se situa el punt d’acolliment del centre BTT Plana de Vic, en virtut d’un conveni signat entre l’Ajuntament i l’Agència Catalana de la Joventut (ACJ).

 
El preu de lloguer varia en funció de les hores que s’utilitzi. Així, llogar una bicicleta per una hora té un cost de 4 euros; per a dues hores, de 6 euros, per 3 hores, 8 euros; per mig dia, 10 euros i per un dia sencer, 15 euros.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació