El vigatà Toni Clusella, premi pastisser revelació

El cap de pastisseria de l'ABaC es proclama guanyador en la categoria de pastisseria de restaurant

Redacció
24 de gener del 2018
Actualitzat a les 9:27h
El vigatà Toni Clusella s'ha proclamat guanyador del I Premio Pastelero Revelación en el certamen Madrid Fusión. El cap de pastisseria de l'ABaC de Barcelona ha guanyat en la categoria de pastisseria de restaurant. Aquesta és la primera edició del concurs que, després d'un procés de selecció, ha acabat amb sis aspirants: tres en la categoria d'obrador i tres en la de restaurant.

Els cuiners i reposters Jacob Torreblanca, Jordi Butrón o Martín Berasategui han estat encarregats de decidir els premiats. Clusella va arribar a la final de la seva categoria amb Víctor Castro, de Boroa (Amorebieta, Biscaia), i Fran Segura, d'Els Vents (Alicant). Pel que fa a la categoria d'obrar, el guanyador ha estat Alexis García, de 100% Pan y Pastelería (Tenerife).

Clusella de 32 anys va estudiar a Girona i va especialitzar-se en pastisseria a Barcelona. Mentre rebia el premi, va remarcar la importància que Jordi Cruz dona a les postres en el seu restaurant. De fet, el reconegut cuiner ha felicitat al vigatà amb aquest tuit: "Un altre gran cap d'ABaC que demostra on pot arribar la constància i l'esforç!".