Torelló habilita la primera zona de lleure per a gossos

Està ubicada a l'espai de La Cabanya té una superfície de 2.000 metres quadrats

Redacció
23 de gener del 2018
Actualitzat a les 15:51h

L'espai té 2.000 metres quadrats Foto: Aj. de Torelló


Torelló ha estrenat una zona de lleure per a gossos i espai exterior a la zona de La Cabanya. L'Ajuntament ha adequat aquesta zona, ja que s'havia detectat la necessitat d'habilitar un espai on els cans poguessin córrer i jugar de forma lliure i sense anar lligats.

Està ubicada a l'illa formada pels carrers Manlleu, Empordà, Sant Roc i l'avinguda del Rosselló, justament a la parcel·la on hi havia hagut la masia de La Cabanya, que es va enderrocar el 2014 i que no havia tingut cap ús des de llavors.

L'espai de lleure de gossos ocupa una superfície de 2.000 metres quadrats, a l'interior del qual hi ha un recinte tancat de 560 metres quadrats específicament per als gossos, envoltat d'una tanca d'1,5 metres d'alçada. Tant a l'interior del recinte per a gossos com als espais exteriors hi ha bancs, papereres i arbres; a més a l'exterior, també hi ha una font per a ús humà, i a l'interior una font-abeurador per a gossos.

El projecte ha estat elaborat pels serveis tècnics municipals i té un cost lleugerament superior als 25 mil euros. Tal com explica el consistori, l'ordenança municipal de convivència ciutadana priva que els gossos estiguin deslligats a l'espai públic. Per això, es va considerar necessari que Torelló disposés d'un espai on els gossos puguin estar-hi de manera lliure, sense anar lligats, un espai recreatiu i de convivència entre els animals i els seus propietaris; un recinte tancat amb les adequades condicions de seguretat per als veïns de l'entorn.
 

El projecte ha tingut un cost de 25 mil euros. Foto: Aj. de Torelló

Arxivat a