Prats de Lluçanès estrena l'Espai per Festa Major

L'equipament acull l'Hotel d'entitats i la sala de "Coworking"

El nou equipament té 500m2
El nou equipament té 500m2 | Twitter @Pratsinfo
Redacció
23 de gener del 2018
Actualitzat a les 17:00h
Prats de Lluçanès va estrenar aquest dissabte l'Espai, el nou equipament que acull l'Hotel d'Entitats i la sala de Coworking. L'Espai està situat a les antigues instal·lacions del Centre d'Atenció Primària i el Centre de Cultura. Té un espai de gairebé 500m2 i conté diferents sales de magatzem destinades a les entitats del poble, cinc sales de reunions, una sala d'actes amb capacitat per a 99 persones i una zona compartida habilitada per a iniciatives empresarials.

Tal com explica l'Ajuntament en una nota, la distribució dels espais fan que l'edifici sigui innovador i suposi un punt d'inflexió pel món associatiu del poble. En destaquen els espais comuns, que serviran per compartir sinergies entre les entitats. Per l'alcalde, Isaac Peraire, l'Espai "serà el punt neuràlgic" del teixit associatiu, "cabdal pel dinamisme de la població". A més, moltes de les entitats que no disposen de local, podran fer ús del nou equipament. D'altra banda, Peraire també es mostra satisfet per impulsar la sala coworking per impulsar iniciatives d'emprenedoria i dinamitzar l'economia local.

L'equipament entrarà en servei a partir del mes de febrer. El projecte es va adjudicar per 367.409,39 euros i les obres d'enderroc d'interiors amb un cost de 9.665,47 euros. La inversió s'ha finançat amb crèdit. Pel mobiliari i equipament es preveu una despesa de 20.000 euros, 10.000 dels quals finançats amb l'aportació de l'Obra Social de Caixabank. A l'Espai ja s'hi va fer la presentació del nou web de Prats, el pregó de Festa Major i la serenata.
Arxivat a