Clàudia Tremps i David Prades vencen en la V CronoNúria-Memorial Ramon Casadevall

La Sant Silvestre de l’esquí de muntanya està organitzada per la Unió Excursionista de Vic

El mal temps ha fet canviar el traçat del recorregut de la cursa per als 33 participants
El mal temps ha fet canviar el traçat del recorregut de la cursa per als 33 participants | @feec
Redacció
22 de gener del 2018
Actualitzat a les 11:21h
La cinquena edició de la CronoNúria-Memorial Ramon Casadevall, organitzada per la Unió Excursionista de Vic, ha clos la 12a Copa Catalana de Curses Verticals FGC Mountain Series 6.0, aquest diumenge, dia 21 de gener, a la Vall de Núria. La prova, coneguda com la Sant Silvestre de l’esquí de muntanya, s'havia de celebrar el passat 30 de desembre, però es va haver d'ajornar a causa de la manca de neu.

Clàudia Tremps (CE Cerdanya Skimo Team) i David Prades (AE Mountain Runners del Berguedà) han estat els guanyadors en les categories femenina i masculina, respectivament. La segona classificada entre les dones ha estat Júlia Garriga, també del CE Cerdanya Skimo Team i, entre els homes, el podi l'ha competat Pau Vilar (CE Cerdanya Skimo Team) i la Josep Montsant (Grup Gratanúvols del Montsant).
 
La pluja que ha afectat a la Vall de Núria durant tota la nit del dissabte i dia del diumenge ha obligat els organitzadors de la cursa a modificar el recorregut previst, que havia de portar als corredors fins al cim del Noucreus, amb un desnivell positiu de 840 metres en 4,5 quilòmetres. Al final s'ha proposat un recorregut que ha agradat els corredors en què s'ha seguit seguir, majoritàriament, el traçat de les pistes d’esquí, amb dues voltes al circuit, dues pujades de 240 metres de desnivell positiu, una baixada neutralitzada i un punt amb canvi de pells.

Clàudia Tremps i Júlia Garriga al podi femení absolut de la CronoNúria. Foto: @feec