CaixaBank inaugura una oficina del nou model Store a Manlleu

L'oficina està ubicada a la Plaça Fra Bernadi

Durant la inauguració de la nova oficina
Durant la inauguració de la nova oficina | JoanTurró
Redacció
18 de gener del 2018

Durant la inauguració de la nova oficina Foto: JoanTurró


CaixaBank ha inaugurat l'oficina Store Manlleu. Està situada a plaça Fra Bernadí i compta amb 10 empleats i gestiona més de 5.300 clients. Es tracta d'un nou model d'atenció personal, iniciat el 2013, que es basa en l'aplicació de les noves tecnologies i la proximitat. Actualment CaixaBank té 165 oficines d'aquest model a Espanya, cosa que consolida l'entitat com un referent en innovació i en qualitat de servei.

La inauguració oficial va ser aquest dimarts. En l'acte hi va assistir l'alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, i diferents regidors de l'Ajuntament de Manlleu, com Enric Vilaregut, Carme Trillas, Mª Josep Palomar, Maite Gallifa i Dolors Collell. Massana remarcava que l'objectiu final de la nova oficina és oferir el millor servei als clients de la ciutat.

El projecte d'oficines Store ha estat guardonat amb el Premi DEC al Millor Projecte de Customer Journey lliurat per l'Associació per al Desenvolupament de l'Experiència de Client (DEC). Aquest premi ressalta l'experiència diferencial que viuen els clients de les oficines Store i que reforça els principis i valors de proximitat, transparència, confiança, qualitat i compromís social de CaixaBank.
Arxivat a