Gerard Farrés frega el podi del Dakar situant-se quart a general

Laia Sanz, tot i patir un accident, conserva la posició entre els 15 primers

Gerard Farrés en la desena etapa del Dakar 2018
Gerard Farrés en la desena etapa del Dakar 2018 | Victor Eleuterio (Facebook Gerard Farrés)
Redacció
17 de gener del 2018
El manlleuenc Gerard Farrés ha escalat posicions en la desena etapa del Dakar 2018, fregant el podi. Va aconseguir arribar tercer a la meta (Belén) i es van sancionar altres pilots de moto per saltar-se un punt de la ruta per agafar un camí equivocat. D'aquesta manera s'ha acabat situant quart en la classificació general. El recorregut de la desena etapa, entre Salta i Belén, era de 373 quilòmetres cronometrats i 424 d'enllaç.

Pel que fa a Laia Sanz va aconseguir salvar la jornada, tot i patir un accident. La pilot instal·lada a Seva va entrar en 11a posició després d'un accident que la va deixar sense instruments de navegació, cosa que li va fer perdre mitja hora en l'inici de l'etapa. Tot i això, Sanz, com Farrés, encara aquests últims trams del Dakar en bones posicions, ja que ocupa la 15a posició. La resta de participants de la comarca, Marc Solà, Rosa Romero i Nandu Jubany, ocupen la 22a posició, la 62a i la 70a respectivament.

Aquest dissabte acaba l'edició del Dakar d'enguany i només queden 4 etapes: dimecres etapa 11 (Belén-Fiambalá-Chilecito), dijous etapa 12 (Fiambalá-Chilecito-San Juan), divendres etapa 13 (San Juan-Córdoba), i dissabte etapa 14 (Córdoba).