Torelló

La Policia Local de Torelló incidirà en l'ús del cinturó de seguretat i el casc

Primera campanya de l'any, del 15 al 21 de gener

per Redacció, 11 de gener de 2018 a les 12:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Un cinturó de seguretat. Foto: Flikr


Seguint les directrius del Servei Català de Trànsit, la setmana del 15 al 21 de gener tindrà lloc la primera campanya coordinada de control i vigilància del 2018, en la qual col·laborarà la Policia Local de Torelló. Es tracta d’una campanya d’àmbit territorial català centrada en l’ús dels dispositius de seguretat passiva, és a dir, l’ús del cinturó de seguretat, els sistemes de retenció infantil i el casc per als conductors de motocicletes i ciclomotors.


La campanya consistirà en el control i posterior denúncia dels conductors que circulin sense portar posat el cinturó de seguretat (n’han de dur el conductor, l’acompanyant i els ocupants dels seients del darrere) i de qui no porti els sistemes de retenció infantil corresponents. També es controlarà l’ús del casc –que és obligatori en vies urbanes i interurbanes- en usuaris de ciclomotors o motocicletes.

Aquesta és la primera campanya del 2018 i n’hi ha prevista una cada mes al llarg de tot l’any.

 

Participació