Concentració a Vic de suport als docents catalans davant «la repressió»

"Defensem el nostre model educatiu, els valors democràtics de convivència i llibertat, aquest dimecres 10 de gener a les 19 hores", la crida de Docents per la República

Redacció
08 de gener del 2018
Actualitzat a les 11:40h
Docents per la República (DxR), conjuntament amb altres entitats, ha convocat diversos actes arreu del país "en defensa del nostre model educatiu i en suport als docents en la seva tasca diària de transmissió de valors democràtics, de convivència i de llibertat". La iniciativa es fa coincidint amb l'efemèride del naixement de Francesc Ferrer i Guàrdia, aquest proper dimecres, 10 de gener. Tots els actes es faran a les 19 h. A Brussel·les es preveu organitzar un acte davant el monument de Ferrer i Guàrdia.

En el cas de Vic, la convocatòria de DxR es fa conjuntament amb amb el CDR de l'Alt Ter. Els actes tindran lloc a la plaça major de Vic, a les 19 h i davant del rellotge. Tot seguit es llegirà el manifest de suport als docents "davant de la repressió, la por i l’autocensura que ens volen imposar", i per cloure tindrà lloc una breu actuació musical.

Els actes confirmats a hores d’ara són: a Vic concentració a la plaça Major; a Girona, davant de l’Ajuntament; a la Bisbal d’Empordà, tertúlia a les Escoles Velles; a Reus, concentració; a Valls, concentració; a Granollers, concentració a la plaça de la Porxada. A més, hi ha altres actes en preparació.
 

Cartell de la concentració

Arxivat a