L'Ajuntament de Vic contracta 26 persones a través del Programa Treball i Formació

El programa, subvencionat pel SOC i el FSE, s'adreça a persones a l'atur majors de 45 anys que han esgotat totes les prestacions, i a persones beneficiàries de la renda mínima d'inserció

Treballadores del Programa Treball i Formació
Treballadores del Programa Treball i Formació | Aj. de Vic
Redacció
09 de gener del 2018

Set dones, en situació d'atur de llarga aturada, i la coordinadora del programa, es van incorporar el passat 29 de desembre a l'Ajuntament de Vic amb un contracte laboral d'un any. Durant aquest mes de gener, divuit persones més ho faran amb un contracte laboral de 6 mesos. Aquest personal farà tasques de suport a obres i serveis municipals que revertiran en la ciutat. En total, doncs, l'Ajuntament de Vic ha contractat o contractarà 26 persones a través del Programa Treball i Formació.

Aquest projecte rep una subvenció de 348.420 euros del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE). Es tracta d'un programa de polítiques actives d'ocupació adreçat a persones en atur majors de 45 anys, que han esgotat totes les prestacions, a persones beneficiàries de la renda mínima d'inserció i a dones en atur de molt llarga aturada.

Les últimes dades de l'Observatori Socioeconòmic d'Osona revelen que la ciutat de Vic segueix evolucionant favorablement en temes de contractació. Així, el mes de novembre del 2017 es van tramitar 1.956 nous contractes, una xifra un 10,07% superior a la de l'any anterior. Pel que fa a l'atur, amb una taxa de l'11,28%, la xifra de persones sense feina a la ciutat es va rebaixar en 351 persones el passat novembre comparant-ho amb el mateix mes de l'any anterior.
Arxivat a