Jan Margarit i Laia Andreu, els més ràpids de la cursa Na'Dalt a Bellmunt

Fins a 218 atletes van prendre part en aquesta j tradicional cursa durant la diada de Sant Esteve

Jan Margarit va guanyar la cursa de Na'Dalt aquest Sant Esteve a Bellmunt.
Jan Margarit va guanyar la cursa de Na'Dalt aquest Sant Esteve a Bellmunt. | Josep Maria Montaner.
27 de desembre del 2017
Jan Margarit, que tot just el dia anterior, Nadal, havia guanyat –junt amb Ragna Debats– la Pujada a la Mola entre la boira i el fred, va guanyar el dia següent la també tradicional cursa de Sant Esteve, la Na'Dalt, la cronoescalada vertical de Sant Pere de Torelló al santuari de Bellmunt, amb 3,8 km de recorregut i un desnivell de 620 m

El de Matadepera va fer un temps final de 26:03.86 h, que va trencar tots els rècords d'aquests darrers set anys; el van seguir, entre els homes –que van sumar 167 corredors–, Jonatan Mora (27:26.391 h) i Pere Rullan (27:28.504 h).

Laia Andreu, l'atleta catalana set vegades campiona d'Europa de raquetes de neu, es va endur la Na'Dalt 2017. Foto: Josep Maria Montaner.

Entre les 51 dones que van participar a la cursa, la vencedora va ser Laia Andreu, amb un temps de 33:58.973 h, seguida de Sílvia Leal (37:00.352) i Laura Bardolet.

Podeu veure la classificació general en aquest vincle i per categories en aquests altre vincle.

A la cursa per fer baixar els torrons de Nadal enguany hi van participar fins a 218 corredors. Foto: Josep Maria Montaner.