Demana col·laboració ciutadana per trobar el cotxe que li va provocar un accident a Manlleu

Osona.com parla amb la veïna d'Olot que va acabar amb el vehicle bolcat a l'avinguda de les Hortes

El cotxe bolcat a Manlleu
El cotxe bolcat a Manlleu | Facebook
19 de desembre del 2017
Actualitzat a les 8:54h
Una veïna d'Olot va patir un accident el divendres passat a Manlleu quan un cotxe blanc "en direcció prohibida" li va donar un cop al seu cotxe, li va fer bolcar i llavors va fugir. Osona.com ha pogut parlar amb Cristina Vila, que ha emès un missatge a Facebook per demanar col·laboració ciutadana per localitzar l'infractor. Vila apunta que no va ni veure el cotxe i que la dona que anava darrere seu va poder presenciar tot l'incident, però "no es va quedar amb la matrícula". "Ella es pensava que es pararia, però va marxar", remarca.

De moment, ja ha rebut diferents missatges, però sense cap pista remarcable. Vila fa una crida a tots els testimonis i també als tallers mecànics o planxisteries que vegin un cotxe blanc amb la part esquerra del davant malmesa. Poden enviar-li un missatge a ella o a la Policia Local de Manlleu.

Tot i l'aparatós accident, la veïna d'Olot sortosament està bé; "tot l'enrenou ve per a veure qui es fa càrrec de les responsabilitats econòmiques", apunta. Era el primer cop que la jove es desplaçava fins a Manlleu, tot i la mala experiència, vol donar les gràcies a tots els que la van ajudar: la dona que va parar, els tres nois que la van ajudar a sortir del cotxe i també a la Policia Local.

Arxivat a