​La recerca torna a ser protagonista al Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic

Enguany s'han presentat més de 100 treballs centrats en disciplines sobre l'art i el disseny, les ciències, les ciències socials, l'educació, les eines i l'arquitectura, les humanitats i la psicologia

per Redacció, 18 de desembre de 2017 a les 18:28 |
Berta Codina fent la seva exposició
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Berta Codina fent la seva exposició Foto: Comunicació La Panxita


El Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic va acollir aquest dissabte, 16 de desembre, una nova jornada dedicada a la recerca. Al llarg de tot el matí, els alumnes de Batxillerat del centre han presentat les seves investigacions. Des de fa uns anys, el col·legi obre les portes al públic per donar a conèixer els treballs d'investigació que els alumnes porten a terme. Enguany s'han presentat més de 100 treballs sobre l'art i el disseny, les ciències, les ciències socials, l'educació, les eines i l'arquitectura, les humanitats i la psicologia. Alguns tenen una mirada més local centrada en Vic i Osona, però també n'hi ha que tracten temàtiques d'interès global.


L'alumna Berta Codina Belmar va ser l'encarregada d'inaugurar la jornada amb la presentació de la seva investigació "Viure enganyats: l'objectivitat i l'ètica en la premsa actual". El treball, tutoritzat per Maite Godayol consisteix a un estudi quantitatiu i qualitatiu de la informació publicada als diaris catalans i espanyols el 12 de setembre de 2013, amb relació a la Via Catalana del dia anterior. La sessió inaugural va comptar amb la presència de Francesc-Marc Álvaro, Xavier Ginesta, i Jordi Molet.

Coincidint amb la Jornada, el centre ha editat el tercer volum d'In_certeses. La publicació, que té caràcter anual, recull els diferents Treballs de Recerca presentats. Els títols s'acompanyen d'un resum, de l'autoria, de la tutorització, de les col·laboracions si és el cas, així com de la disciplina a la qual pertany la investigació, entre altres dades.

 

Durant la jornada de recerca Foto: Comunicació La Panxita

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació