Joan Rosell, convidat a la VI Nit Empresarial d'Osona

Més de 100 de persones van representar l'empresariat de la comarca en la trobada | El president i executiu, Marc Puig, va explicar com ha esdevingut una empresa internacional d'èxit amb uns orígens humils

Redacció
18 de desembre del 2017
Joan Rossell, durant la VI Nit Empresarial d'Osona
Joan Rossell, durant la VI Nit Empresarial d'Osona | Josep M. Montaner
Més de 100 empresaris, representants institucionals i acompanyants es van reunir a la VI Nit Empresarial d'Osona, la cita anual del sector, que organitza el Consell Empresarial d’Osona (CEDO). Tal com expliquen en una nota, aquest cop, el convidat d'honor era Joan Rosell, president de la CEOE (Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials).

Rosell va resumir la situació econòmica mundial actual. Va fer esment de les diferents economies desenvolupades i subdesenvolupades, com s'estan enfocant els objectius en els diferents països i quines són les seves prioritats, així com va comentar que "els EUA és una fàbrica d'idees, Xina les copia i Europa les legisla".
 

Joan Rossell, durant la VI Nit Empresarial d'Osona Foto: Josep M. Montaner


El president de la CEOE va remarcar la importància en l'aposta per la innovació i les empreses d'R+D+I, on s'haurien d'incrementar les partides econòmiques amb ajudes fiscals. D'altra banda, Rosell va apuntar que és el moment d'augmentar els sous dels treballadors, ja que "és el moment de crear una Europa més social i competitiva".

20 anys del CEDO

L'acte va iniciar-se amb unes paraules de la Presidenta del Consell Empresarial d'Osona, Lurdes Baulenas, que va enfocar el 2018 com l'any de la innovació per l'entitat, marcat pels seus 20 anys. Baulenas va remarcar que des del Consell "no es fan ni es faran manifestacions polítiques, però sí que es demanarà sempre diàleg i perseverança per sortir de la situació actual".

La conferència va concloure amb una ronda de preguntes al conferenciant i donant pas al sopar on els empresaris van aprofitar per teixir relacions professionals. L'acte va comptar amb la col·laboració del Banc Sabadell, Prevint i Auto Pla Vic 4x4.
 

Lurdes Baulenas, durant la VI Nit Empresarial d'Osona Foto: Josep M. Montaner

 

Joan Rossell, durant la VI Nit Empresarial d'Osona Foto: Josep M. Montaner