«Game Over», l'espot guanyador per a la no-violència masclista

"Amor?" es va endur el segon premi que forma part de la campanya del dia internacional per a l'eliminació de la violència vers les dones a Osona

Una imatge del curtmetratge guanyador
Una imatge del curtmetratge guanyador | Youtube
Redacció
14 de desembre del 2017

Gamer Over de Gerard Preseguer i Maria Oriol ha estat el clip guanyador del VI Concurs d'esport per a la no-violència masclista. El premi està valorat en 500 euros. D'altra banda, Amor?, de Genís Cassassas i Marçal Cedó d'El Puntal Jove de Taradell es va endur 300 euros. L'Espai ETC de Vic va acollir l'entrega de premis el dimarts passat.

Tal com explica el Consell Comarcal d'Osona en una nota, el jurat va apuntar que els espots d'enguany havien posat èmfasi en la violència psicològica i la inclusió dels fills en la violència masclista dins l'àmbit de la parella. D'altra banda, també es destaca la importància i necessitat, que es continuï fent referència a la implicació de la ciutadania per erradicar la violència masclista.

El concurs forma part de la campanya del Dia Internacional per a l'Eliminació de la violència vers les dones d'Osona que es programa durant el mes de novembre. L'organització del concurs és a càrrec de l'oficina Vic Dones-SIAD Osona, SIAD Manlleu, regidoria de Polítiques d'igualtat de l'Ajuntament de Torelló i Mancomunitat la Plana, amb la finalitat de sensibilitzar la població sobre les violències masclistes i difondre els valors per a una societat igualitària, justa i lliure de violències.

Aquest és el segon guardonat: