Detenen tres persones per un robatori amb força en un pis de Vic

Els agents de paisà els van aturar per la seva actitud sospitosa

Els objectes robats
Els objectes robats | Mossos d'Esquadra
Redacció
11 de desembre del 2017
Actualitzat a les 17:00h

Els objectes robats Foto: Mossos d'Esquadra


Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Vic van detenir el passat 6 de desembre, dos homes i una dona, d'entre 22 i 35 anys, veïns de Vic i Cornellà de Llobregat, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

Una patrulla de paisà va observar tres persones amb actitud sospita al voltant de les 10 de la nit. Caminaven ràpidament i amb actiutd de vigilància, mirant contínuament enrere i controlant el seu entorn.

Els agents, que estaven fent tasques de seguretat ciutadana per Vic, es van dirigir cap als tres sospitosos i els van aturar. Quan es van identificar com a policies, es van posar molt nerviosos i van començar a parlar en el seu idioma (georgià).

Després, els mossos van comprovar que la dona duia una bossa de mà amb una gran quantitat de joies i rellotges. També hi havia un parell de mitjons, una peça de roba que s'utilitza habitualment per cometre robatoris. Finalment, els agents van esbrinar que els objectes havien estat robats el mateix dia de l'interior d'un pis de Vic.

Els detinguts van passar el dia 8 a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic, que va decretar llibertat amb càrrecs.
Arxivat a