Com arribaven les relíquies des de Terra Santa a l'Edat Mitjana? El Museu Episcopal de Vic ho explica

El MEV organitza aquesta activitat teatralitzada pel Mercat Medieval de Vic

La visita de creació historica va a càrrec del grup Sordibus
La visita de creació historica va a càrrec del grup Sordibus | MEV
Redacció
05 de desembre del 2017
Com arribaven a l'Edat Mitjana les relíquies des de Terra Santa fins a casa nostra? Aquest és un dels aspectes que explicarà un cavaller medieval en la programació d'activitats divulgatives que el Museu Episcopal de Vic (MEV) prepara durant el Mercat Medieval de Vic, que se celebra del 6 al 10 de desembre a la capital d'Osona.

Aquesta activitat té com a punt de partida l'exposició "El tresor ocult. La creu de Sant Joan de les Abadesses" que es pot visitar fins al 25 de febrer al MEV. En aquesta exposició s'hi mostren les relíquies i, també pergamins que els treballs d'investigació van permetre localitzar amagades en aquesta joia de l'orfebreria gòtica catalana.

La visita permetrà veure en les diferents sales del MEV curiositats de la llarga travessia que feia un cavaller medieval per arribar a terres santes. Per tenir una gran veracitat, el MEV ha encarregat aquesta visita al grup de recreació històrica Sordibus. Aquestes visites es faran els dies 6, 7, 8 i 9 de desembre a les 11 h, 13 h, 14 h, 16 h i 17 h i tenen un preu de 2 euros (gratuït pels menors de 10 anys).
 

Consulta la programació especial del Museu Episcopal de Vic

Arxivat a