Sant Tomàs clou la celebració del 50è aniversari a l'Atlàntida de Vic

Puigdemont envia un missatge felicitant a l'entitat pel 50è aniversari des de Brussel·les

La Sala Ramon Montanyà, plena
La Sala Ramon Montanyà, plena | Sant Tomàs
Redacció
05 de desembre del 2017
Sant Tomàs va cloure aquest diumenge, coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, la celebració del 50è aniversari amb una festa que va omplir la Sala Ramon Montanyà del teatre L'Atlàntida de Vic.

Tal com explica l'entitat en una nota, durant la festa es va projectar el documental del 50è aniversari que ha elaborat el realitzador Xef Vila i que s'ha creat amb el suport de la Fundació Puig-Porret. Un vídeo que recull el testimoni dels creadors de l'escola l'Estel, el primer servei que va oferir Sant Tomàs, passant pels promotors de la campanya que va permetre comprar el monestir de Sant Tomàs, així com professionals que han vist créixer l'entitat des dels seus inicis.

En la celebració va comptar amb la presència del president de Sant Tomàs, Toni Ramírez, el president del Consell Comarcal d'Osona, Joan Roca i l'alcaldessa de Vic, Anna Erra . També, per sorpresa de tots els assistents, Carles Puigdemont va enviar unes paraules de felicitació per Sant Tomàs des de Brussel·les i va definir l'entitat "com a pionera a Osona i a Catalunya".

La festa, on es va llegir un manifest en el marc del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual, va finalitzar amb el vídeo del making of de la cançó "petits regals" en el que han participat diversos artistes de la comarca, així com usuaris de Sant Tomàs en els cors i en el disseny del disc que porta per títol el mateix nom que la cançó.
 

Durant l'acte de cloenda a l'Atlàntida Foto: Sant Tomàs